På den branta bergssluttningen mellan Stigbergsliden och Kjellmansgatan har det aldrig funnits något annat än granit och träd. Precis där kommer vi att bygga Stigbergshyllan – ett hus med ca 160 lägenheter, runt 32 till 90 kvm stora. Högt uppe på höjden, där ljuset flödar in och utsikten är en av Göteborgs finaste.

Ett par hundra meters promenad är det till Stigbergstorget åt ena hållet och Första Långgatan åt det andra. Läget är centralt och man har gångavstånd till allt i stan. Samtidigt är läget lite privat. Tomtens branta bergssluttning kommer att bli en utmaning för oss som ska bygga, men samtidigt går det inte att bortse från att den är en riktig pärla. Ställer man sig på Kjellmansgatan och kikar fram mellan lövträden ser man hamnen, kranarna och ner till Lilla Bommen. Tar man sedan trappan upp på berget mot Masthuggskyrkan, står man på samma höjdnivå som lägenheterna i de övre våningarna kommer att ligga på. Då ser man också resten av hamnen, ut till Älvsborgsbron. Och kanske kan man skymta Vinga om vädret är klart.

Försäljningen av lägenheterna på Stigbergshyllan kommer att påbörjas under 2021. Är du intresserad är du välkommen att anmäla dig på vår intresselista.

Intresseanmälan

Vill du ha information om hur projektet fortlöper och vara med och påverka? Fyll i dina uppgifter och kryssa i vilken typ av boende du är intresserad av. Då kommer du att få regelbunden information om projektet och när det är dags för säljstart.

Galleri

Kontakt

gustav_01_sv 833.jpg

Gustav Johansson

Fastighetsmäklare
Tel: 0734-05 00 05
Mail: gustav.johansson@nyakvadrat.se

Kontakta Gustav för ytterligare information om projektet. 
Hanna.jpg

Hanna Hall

Projektutvecklare
Tel: 0702-45 99 65
hanna.hall@sverigehuset.se

Kontakta Hanna för ytterligare information om projektet.