Välkommen till Avant – ett nytt bostadskvarter i Lundbypark

Vi kallar vårt senaste projekt för Avant - I dansens värld är detta ett utryck för framåtriktning. Att leva är att vara i ständig rörelse, att vara i ständig förändring. Det gäller att dansa med, dansa vidare,  att fångas upp i rytmen, utvecklas, och där man kan ta kommandot och föra. Just nu utvecklar Sverigehuset nya bostäder i Lundbypark, en plats som inbjuder till en aktiv livstil med närhet till både stad och natur. Till exempel finner du Ramberget och Keillers park runt hörnet och med hjälp av spårvagn tar du dig enkelt till city på bara åtta minuter. I närheten finns gym, bad, aktivitetsstråk, förskola, restauranger och kaféer. Vi planerar också för en gårdsmiljö om inbjuder till rörelse. 

I Avant finner du lägenheter från 1 rum och kök på 30 kvm upp till större 4:or på 100 kvm. Dessa skapar möjligheter för många olika familjekonstellationer att hitta hem här. Så Oavsett om ditt nästa steg är att flytta hemifrån, flytta ihop, flytta isär, om du ska flytta till större eller mindre så hoppas vi att du kan finna din plats här. 

Kanske är det i Avant som du finner plats för din förändring. Kanske är det här du finner balansen och dansar vidare i riktning framåt. Ta nästa steg, anmäl ditt intresse nedan.

Intresseanmälan

Snart startar försäljningen av lägenheterna i Avant. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig med mer info. 

Bostäderna & Kvarteret

Bild 2019-12-04 kl. 10.50.jpg

Avant kommer att bestå av två bostadsrättsföreningar med totalt 130 bostäder.  En gemensam samfällighet planeras med sluten innergård. Vi planerar även för att det ska finnas tillgång till cykelpool och lastcyklar. 

Tack vare en väl genomtänkt planlösning finns plats för både det sociala och det privata. Vita väggar, ekparkett och stora fönsterpartier skapar rymd och ett härligt ljusflöde, allt i ett hem med genomgående hög finish och känsla för detaljer. Lägenheterna i markplan kommer att ha hela 3,5 m i takhöjd. Balkong eller uteplats kommer att finnas till varje bostad. 

13.jpg

Kvarteret omsluter en gemensam innergård, där vi planerar för gemensamma ytor för umgäng och lekplats.  I grannkvarteren, i entrénivå, kommer det finnas en levande stadsmiljö med gym, livsmedelsaffärs och en restaurang.

KORTFAKTA
Säljstart:  2020
Antal lgh: 130 st fördelat på två brf:er
Kvm: från 30,5 till 101
Antal rok: 1-4 rok
Tillgång till gemensamhetslokal med övernattningsrum
 

Planlösning 4 rok.jpg

Fyra rum och kök

Plats för hela familjen i fyra rum och kök. I de här gavelfyrorna har vi skapat plats för hela familjen utan att för den sakens skull kompromissa med väl tilltagna ytor för umgänge.

HÄR FINNS TVÅ STORA SINGELSOVRUM med plats för säng och skrivbord, och ett stort mastersovrum i anslutning till badrum med dusch, toalett samt tvättmaskin och torktumlare. I flera av våra fyror har vi adderat lite extra lyxig hotellkänsla då mastersovrummet har egen direktingång till badrummet. I hallen finns en gästtoalett med en extra dusch. Perfekt för den större familjen. 

Centralt i hemmet har vi skapat ett allrum med plats för både matsal och vardagsrum, med maximalt ljusinsläpp som ger en lyxig hotellkänsla. Köket är öppet ut mot allrummet; här finns balkongen i söderläge och plats för ett stort matbord. Här finns vitvaror och kyl/frys i rostfritt och gott om förvaring.

Området

12.jpg

 

Centralt på Hisingen, med spårvagnen en kort promenad från hemmet. Uteliv och shopping med Kville saluhall ligger 10 minuters promenad bort. GBG city ligger 10 minuter bort med spårvagnen. 

Stans mäktigaste utsikt hittar du på Ramberget, med fantastiskt picknickhäng, utan också en rad olika möjligheter för de som vill löpa fritt i terräng och på asfalt, eller bara promenera. På andra sidan Ramberget ligger Lindholmen där du kan promenera längs kajen utmed vattnet. Från Lindholmen tar du dig enkelt med båten till Stenpiren på andra sidan älven. 

Hållplats Rambergsvallen 60 m (spårvagn 5, 6, 10 och buss 24, 141 och 159), 10 min till Brunnsparken. Cykelpendlingsnätet 50 m, 16 min till Brunnsparken.

Avstånd målpunkter
Lundbybadet 50 m
Campus Volvo 350 m 
Ramberget 350 m
Förskola 20 m
Skola 200 m
Wieselgrensplatsen 500 m; Coop konsum, Willys, bank, apotek, optiker, folktandvård, vårdcentral m.m.  

Kontakt för projektet

gustav_01_sv 833.jpg

Gustav Johansson


Fastighetsmäklare
Telefon: 0734-05 00 05
Gustavs e-post
sanna_01_sv(1) 833.jpg

Sanna Berglund


Fastighetsmäklare
Telefon: 0703 - 40 40 54
Sannas e-post
Johan Astrdsson 833.jpg

Johan Åstradsson

Projektledare
Sverigehuset
Telefon: 0733-99 97 63
Johans e-post

Projektledare på Sverigehuset med lång erfarenhet från byggbranschen. Johan har byggbranschen i ryggraden och redan som 16-17-åring sprang han på byggen och har med åren lärt sig hur en bygger funktionellt, hållbart och med kvalité. Och med sitt genuina intresse för design och arkitektur ser han till att detaljerna blir som det var tänkt och att byggnaden berättar något om vår samtid.