Mot ett nytt hem och en ny framtid

Vi har lägenheter på 1 RoK kvar till försäljning med snabb inflyttning! 

Kontakta mäklarna för att boka er visning. Kontaktuppgifter hittar ni längre ner på denna sida.

Visningstider

Visning sker varje tisdag mellan klockan 17.00-17.30 i visningslägenhet på adress Lantmannagatan 11. 

Anmälan till visning krävs och sker till ansvarig mäklare, se kontaktuppgifter nedan. 

Lägenhetsväljare

kortfakta Avant:
Antal lägenheter: 86
Storlekar: 1-4 RoK
Ytor: 31 kvm - 101 kvm
Pris: från 1 845 000 kr
Avgift: från 2 224 kr/mån
Inflyttning pågår fram till oktober 2023

Föreningens ekonomi utgörs till stor del av räntekostnader för föreningens lån samt driftskostnader för föreningens fastighet. Dessa kostnader täcks av medlemmarnas månadsavgifter som betalas till föreningen. Föreningarna har säkrat räntekostnaden i tre till fem år från inflyttning genom räntetak, vilket ger en garanterad takkostnad för föreningens ränta. Därigenom kan föreningen hålla nere räntekostnaderna under de första 3-5 åren och behöver inte justera avgifterna om de rörliga räntorna skulle fortsätta att gå upp. 

Föreningens ekonomi framgår av kostnadskalkylen som intygsgivit av två oberoende intygsgivare. 

Boka privat visning - Få en presentation av projektet, hjälp med att finna den bostad som passar dig bäst och ta en titt på de materialval som vi erbjuder.

våra lägenheter har samtliga genomtänkta planlösningar, merparten med balkong eller uteplats i fritt läge. Runt hörnet ligger Ramberget och Keillers park, och med spårvagn tar du dig enkelt till city på bara nio minuter. Men redan utanför dörren finns det mesta du behöver som livsmedelsaffär, gym, bad, aktivitetsstråk, förskola, restauranger och kaféer. Och när det spritter i benen kan du ta en svängom på dansbanan på gården.

Ni finner mer information om projektet samt kontaktuppgifter till mäklarna nedan. 

Avant Omslag.png

Ladda ner och läs mer i broschyren

Kontaktformulär

Bostäderna

De genomtänkta planlösningarna i projektet skapar härliga sociala ytor med  plats att umgås, men också möjlighet att dra sig undan och och rå sig själv. Vita väggar, ekparkett och stora fönsterpartier skapar rymd och härligt ljusflöde, allt i ett hem med genomgående hög finish och känsla för detaljer.

1 ROK 31 KVM
Här kan du dansa solo, i en etta som är både lätt att möblera, hålla ren och ställa undan saker i. För en extra svängom kan man ta några steg ut på balkongen som ligger i fritt och lugnt söder/västerläge.

Köket

 

Det vita köket är klassiskt elegant och ger rummet en luftig och ljus karaktär. Med en bänkskiva i mullvadsfärgat laminat och det vackra parkettgolvet i natur-ek blir köket bostadens naturliga samlingsplats i såväl vardag som fest och den perfekta bakgrunden till personliga inredningsdetaljer och köksutrustning. Kromade knoppar, handtag och blandare kompletterar helheten tillsammans med vitvaror i vitt, och ger ett vackert och fräscht kök som kommer vara lika modernt i många år framöver.

 

Badrummet

badrummet är ljust, fräscht och funktionellt och utrustat med kvalitetsprodukter som kommer skänka komfort och lugn under många år. Den stora runda spegeln över handfatet ger rummet en personlig karaktär medan handdukstork, kommoden med lådor under handfatet och det stående ljust grå kaklet på väggarna är en vardagslyx som gör sig påmind varje morgon. Kromade detaljer, ljust grått kakel, porslin och vitvaror ger en elegant helhet och den perfekta fonden till vardagens alla bestyr.

 

Ta en sväng om på gården

I kvarteret finns en gemensam sluten innergård med lekplats, utegym, planteringar och till och med en dansbana. Här finns alltså gott om sociala ytor för trevliga stunder med dina gamla vänner eller nya grannar. 

Coworking-ver 2 833.jpg

CO-WORKING?
Det finns en gemensamhetsyta i grannkvarteret som kan nyttjas för co-working, umgänge, middagar och kalas. Här kommer även dina gäster kunna övernatta.

 

Galleri Avant

Det bästa läget?

Hållplats Rambergsvallen 60 m (spårvagn 5, 6, 10 och buss 24, 141 och 159), 10 min till Brunnsparken. Cykelpendlingsnätet 50 m, 16 min till Brunnsparken.

AVSTÅND
Hållplats 60 m
Lundbybadet 50 m
Ramberget 350 m
Förskola 20 m
Hemköp 100 m (öppnar i kvarter A under 2021)
Gym (Nordic Wellness) 50 m (öppnar i kvarter B under 2022)
Skola 200 m
Saluhall 1200 m
Centralstationen 3000 m
Älvsnabben 1700 m
Wieselgrensplatsen 500 m; Coop konsum, Willys, bank, apotek, optiker, folktandvård, vårdcentral m.m.  

 

Arkitekt.png

Kvarteret Avant är ritat av Bornstein Lyckefors Arkitekter och är det sista av fyra nya stora stadskvarter som byggs i området. 

Arkitekturen är samma robusta tegbetong och tegelarkitektur som redan präglar stadsdelen. Med Avant läggs ytterligare lager och nyanser till paletten av jordfärgat, svart, grått och ockragult längs stråket som binder samman Ramberget med Lundby. I mellersta trapphuset åt väster, öster och söder, har fasaderna en taktil krusning i den gjutna ytan. Hörnfastigheterna har en kombinerad tegel- och betongfasad som ger en gedigen murad upplevelse. Vi har velat ge varje hus i hela stadsdelen en säregen karaktär som samtidigt har ett tydligt släktskap med varandra i en sammanhållen helhet, säger Andreas Lyckefors som varit med sedan det första huset ritades och uppfördes.   

Arkitekterna har ritat bostäder i två av de tre tidigare byggda kvarteren, och med Avant blir bebyggelsen nu komplett. Husen är lägre än i de övriga kvarteren och har den största innergården, vilket gör lägenheterna till de  ljusaste i området. Entréerna till bostäderna sker via passager till den stora innergården och vidare upp i husen. Innergården blir kvarterets hjärta med omsorgsfullt bearbetad landskapsarkitektur. En slätpolerad betongyta inbjuder till lek och dans och skickar en hälsning till historien då det en gång låg en dansbana på platsen. 

Kvarteret är en kombination av ettor och två/treor, med fyror i kvarterets hörn mot söder. Varje trapphus består av två rationellt planerade ettor med sovalkov och balkong. På ömse sidor om trapphuset ligger en genomgående tvåa eller trea. Köket planeras som en förlängning av hallen med en liten köksö i fonden, alternativt som del av en funktionsvägg längst in i lägenheten, för att ge plats åt ett så öppet rum som möjligt. De större lägenheterna har placerats i kvarterets hörnlägen med ljus från två väderstreck och generösa sociala ytor i mitten av lägenheterna. 

Materialmässigt har insidan precis som utsidan bearbetats med omsorg, och tillsammans med byggherren har Bornstein Lyckefors tagit fram olika serier matchande materialpaket. Välbalanserade materialkombinationer kan vara djärvare och ändå bli mer långlivade än konventionella standardalternativ, säger Andreas Lyckefors. Till Avant har vi tagit fram några alternativa paket som känns både samtida och klassiska. Bland kombinationerna till badrummen finns ett vitt, ett grått och ett terracottarött alternativ som kombineras med blandare och möbler på olika sätt för att ge särskild karaktär.

Andreas Lyckefors

Partner, Arkitekt SAR/MS

Vi lät intervjua Lina och Alexander som har flyttat in i en av våra studios i Sverigehusets Kubik. Se en av filmerna från intervjun nedan där Lina och Alexander pratar om hur de trivs i området. 

Kontakt för projektet

Emil Romell 833.jpg

Emil Romell


Fastighetsmäklare
Telefon: 0732-623240
Emils e-post
Kontakta Emil för mer information om projektet.
Gustav Johansson 833.jpg

Gustav Johansson


Fastighetsmäklare
Telefon: 0734-05 00 05
Gustavs e-post
Kontakta Gustav för mer information om projektet.